Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] NAU-TÜRK Öğrenci Birliği’nin Başkanı İbrahim Araç oldu

Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki Ulusal Havacılık Üniversitesi (NAU)’nde 22 Şubat Cuma günü gerçekleşen seçimlerde NAU-TÜRK Öğrenci Birliği’nin 4’üncü Başkanı İbrahim Araç oldu

NAU-TÜRK Öğrenci Birliği’nde yönetimin seçilmesi konusunda karar alındıktan sonra tek liste ile seçime giren üyeler İbrahim Araç başkanlığındaki yönetim kurulunu onayladı.

Olağanüstü seçim kararı sonucunda her kesimden öğrencinin desteği alan tek aday başkanlığındaki yönetim kurulu seçimi kazandı.

Yaklaşık 50’ye yakın üyenin katıldığı seçimlere tek adayla gidildiği için katılımın düşük olduğu bildirildi.

İbrahim Araç başkanlığındaki NAU-TÜRK Öğrenci Birliği’nin yönetim kurulu şu şekilde: Başkan Yardımcıları: Edis Hacıoğlu ve Deniz Çelebi üyeler ise Merve Çağla Yazıcı, Birkan Bağlama, Mehmet Bakıcı ve Cemal Gündoğmuş.

İbrahim Araç seçim sırasında yaptığı konuşmada: “İlk olarak hepinizi geldiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca eski yönetim kuruluna yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Bugün burada yeni bir ekiple daha kalabalık ve daha güçlü bir şekilde bulunuyoruz. Bugünden sonrada daha güçlü bir şekilde ilk olarak okuldaki Türk öğrenci varlığını hissettirecek ve Türk öğrencilerin her alandaki faaliyetlere katılımını sağlamak için çalışacağız. Son zamanlarda kendi aramızdaki iletişimsizliklerden ötürü okulumuzda çok pasif bir duruma geçtik. Bunu tam tersine çevirmek için biz buradayız demek için yeni yönetim kurulu ile karşınızdayız. Burada görev sadece yönetim kurulundakilere değil hepimize düşüyor.” dedi.

“KİMSEYE SIRT ÇEVİRMEMELİYİZ”
Araç şu şu şekilde sözlerini tamamladı: “Öncelikle birlik olduğumuzu birlikte olduğumuzu hissettirmeliyiz ve göstermeliyiz. Biz hiç bir zaman ayrışmacı bir durum sergilemedik aksine birleşmeden, birleştirmeden yana olduk. Bugün kendi okulumuzda bunu başarmak için yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bu ilerleyen günlerde Kiev’deki diğer öğrenci guruplarıyla da iletişime geçeceğiz ve daha da büyük bir aile olacağımız anlamına gelir. Herkesle iletişim halinde olmak gurbet elde bizim önceliğimiz olmalı kimseye sırt çevirmemeliyiz. Fazla vaktinizi almak istemiyorum. Allah’ın izniyle, hep birlikte hareket ettiğimizde neler başarabileceğimizi herkese göstereceğiz. Dinlediğiniz için teşekkürler. Allah utandırmasın.”

Olaysız geçen seçim akabinde seçime katılanlar tek tek konuşarak teşekkürlerini ileten İbrahim Araç, birlikteliğin kendilerini daha başarılı kılacağını anlattı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – www.ukraynahaber.com.ua

 

 

YASAL UYARI:Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları www.UkraynaHaber.com’a aittir. Bu haber veya yazı sadece aktif www.UkraynaHaber.com linki verilerek alıntılanabilir.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]