Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Kiev’de Erdoğan karşıtı protesto

Ukrayna’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı küçük bir grup açtıkları pankartlarla protesto etti. Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko görüşmesi öncesi köşk önündeki güvenlik noktası önüne bekleyen grup eylem yaptı.

Ellerinde; “Taksim Meydanı”, İngilizce “Katil hoş gelmedin” dövizleri tutan protestocular yaptıkları açıklamada; “Biz Erdoğan’ın otoriter siyasetine karşıyız. O ‘diktatör’ burada bizim (eski) cumhurbaşkanımızın Kiev’deki barışçıl eylemlere şiddet uyguladığı gibi eylemlerde şiddet uyguluyor.” dedi.

Basına konuşan bir protestocu “Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Fransa’da ‘Ben Charlie Hebdo’yum’ diyerek destek yürüyüşüne katılıp sonrada Erdoğan’ı ülkemize davet etmesini anlamıyoruz.” şeklinde konuştu. Ukraynalı protestocular, Ankara’nın IŞİD’ e silah verdiğini ve yaralı teröristlerin Türkiye’de tedavi edildiğini iddia etti.

 

 

Heyetlerin giriş yaptığı noktadaki protestocu gruba polisin müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]