Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[LİNK] İşte LYS sonuçları…

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını ”http://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden öğrenebilecek. 2012 LYS sonuçlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Adaylar, 16-17 ve 23-24 Haziran 2011 tarihlerinde yapılan 2012 LYS sonuçlarını ÖSYM’nin internet adresinden öğrenebilecek.

Üniversite’ye giriş sınavlarının birinci etabı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda(YGS) tüm puan türlerinde 500 tam puanla birinci olan Konya’daki Özel Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Abdullah Coşkun, ikinci etap olan Lisans Yerleştirme Sınavı’nda da (LYS ) MF-1 ve MF-4 puan türlerinde birinci oldu.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]