Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, yaz kampanyası: git-gel her şey dâhil 179 dolar

Türk Hava Yolları (THY) Ukrayna’nın; Kiev, Donetsk, Dnepropetrovsk, Odesa ve Lviv şehirleri çıkışlı, İstanbul Atatürk Havalimanı’na, gidiş-dönüş her şey dâhil 179 dolardan başlayan fiyatlarla uçuyor.

1 Haziran’da başlayan satışlarda; Ukrayna çıkışlı karşılıklı İstanbul seferlerinde, 28 Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde vergiler dâhil 179 dolardan başlayan fiyatlardan uçuyor. İndirimli bilet kampanyası Türkiye çıkışlı, Ukrayna seyahatlerini ise kapsamıyor.

Yapılan açıklamada kampanyalı biletlerde rezervasyon yapılması akabinde en geç 24 saat içinde biletlerin satın alınması, ayrıca seyahat süresinin ise 7 günü aşmaması gerektiği bildirildi.

Promosyon çerçevesinde satılan 179 dolar olan ücretlerin, THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu belirtildi. Açıklamada söz konusu bilet fiyatlarının havayolu satış ofislerinde ve acentelerde değişiklik gösterebileceği ifade edildi.

Öte yandan 30 Haziran’a kadar kapalı olan Donetsk Havalimanı’na uçuş yapılamayacak.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV –  www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]