Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] İşte Türkiye’de kadına karşı polis şiddetinin vicdan kanatan kareleri…

Türkiye’nin Manisa şehrinde hayırsever kadınların “terör” suçlaması ile gözaltına alınıp kelepçelenmesi, büyük infiale neden oldu.

Fethullah Gülen Hocaefendi, “Ey Yâr, Senden Dönmezem!..” başlığı ile yayınlanan son sohbetinde son dönemde Türkiye’de artan kadına şiddete vurgu yaptı. En son Manisa’da yaşanan o utanç kareleri için Hocaefendi; “Ya bugün başı kapalı bacılarımızın maruz kaldığı zulüm!.. Herkesin, hatta onu yapanların ve yaptıranların bile ‘Benim başı kapalı bacılarım!..’ diye onları ifade etmesine rağmen, o mübarek bacılarımızın ellerine kelepçe vurulması, adi birer şaki gibi teşhir edilmeleri, tarihin hiçbir döneminde, hiçbir Yezit, hiçbir Haccac, hiçbir zalim tarafından uygulanmamıştır.” dedi.

Aşağıdaki video için Hocaefendi; “O kadını yerde sürükleyenlere olsa olsa Hitler’in SS’leri nazarıyla bakılabilir!..” diye konuştu.

Gülen sohbetinde, Manisa’daki kadınların maruz kaldığı zulme değinmeden önce, 6 Kasım’da Beyazıt’ta YÖK protestosu yapan kız ve erkek öğrencilere yapılan çok sert müdahale ve Cizre’de bir PKK’lıya ait cesedin polis aracının arkasında sürüklenmesi ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gülen şunları söyledi: “Geçen gün bir kadını, hangi düşüncedeyse bilmiyorum, ellerinden tutmuş, iki tane SS’çi (Hitler’in kişisel muhafızlığını yapmak üzere kurulmuş birliklerden olan kimseler) sürüklüyordu. Öylelerine ancak Hitler’in SS’leri nazarıyla bakılır. İki tane SS’çi sürüklüyorlardı; bir yüz metre kadar da sürüklediler. Kadın bağırıyordu. Duygusu ne ise; “Lât” diyebilir bir insan, “Menat” diyebilir, “Uzzâ” diyebilir. İnsan vicdanı açısından, bir kadını iki SS’çinin öyle ellerinden tutup ona hayvana bile yapılmayan şeyleri yapmaları; bir arabanın arkasına bağlayıp birini sürüklemeleri!.. Bu, dünyada başka bir yerde görülmemiştir.”

NEMRUT BÖYLE BİRŞEY YAPMAMIŞTIR!

Gülen sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Amnofis böyle bir şey yapmamıştır; İbnüşşems böyle bir şey yapmamıştır; temerrüd kökünden gelen Nemrut böyle bir şey yapmamıştır, kat’iyen ve katibeten, hele taife-yi nisaya… Seyyidina Hazreti İbrahim’in yanında mübarek validemiz var, eşi de var. Hazreti İbrahim din kardeşliğini kastederek tarizde bulunup “Kız kardeşim” deyince Nemrut ilişmiyor ona, “kadın” diyor ve ilişmiyor. O kadının öyle sürüklendiğini görünce; bilmiyorum, Robespierre öyle bir şey yaptı mı? Arkadaşlarını bile astırmıştır ama bir kadına iliştiğini, bir kadına öyle yaptığını bilmiyorum.”

Aşağıda son dönemde Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen utanç karelerini derledik.

Unutmamalı zulüm başladı mı, kime vuracağı, nerede duracağı belli olmaz!

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]