Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da 2012, spor yılı ilan edildi

Ukrayna’da bakanlar kurulu, 2012 yılını spor yılı olarak ilan etti.

Ukrayna Aile, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, hükümetin 2012’yi spor yılı olarak kabul ettiğini ve öngörülen etkinlikleri de onayladığını bildirildi.

2012 spor yılında Ukrayna genelinde farklı etkinliklerin yapılması planlanıyor. Etkinlikler arasında farklı nüfus gruplarının spor yapması için uygun şartların oluşturulma yarışması düzenlenecek. Ayrıca okullarda ‘Spor ve beden eğitimi – sağlıklı yaşam biçiminin benimsenmesinin ve barışın sağlamlaştırması’ konulu dersler yapılacak.

Spor dolu geçecek 2012 yılında ülke genelinde spor konulu resim ve fotoğraf yarışması düzenlenecek.

2012 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye de ev sahipliği yapacak olan ülkede çocuklar ve gençlere yönelik spor etkinlikleri yapılacak. Bununla birlikte Ukrayna 4’üncü gençlik yaz spor oyunlarının da 2012’de yapılması planlanıyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]