Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

MAU uçağı arıza yaptı 29 Türk yolcu mağdur oldu

Dubai'den gelen işadamları ile iş görüşmesini kaçıran Rizeli işadamı Ali Avcı, 120 bin ABD doları zarar etti.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Uluslararası Ukrayna Hava Yolları (MAU) uçağı arıza yapınca 29 Türk vatandaşı mağdur oldu.

UkraynaHaber.com’a açıklamada bulunan mağdur yolculardan Ali Avcı, Kiev’e toplantı için geldiklerini saat 12.30’da kalması gereken İstanbul uçağın “arıza yaptığı” gerekçesiyle 5 saat 45 dakika rötar yapınca bir çok kişinin mağdur olduğunu bildirdi.

Dubai’den gelen işadamları ile iş görüşmesini kaçırdığı için cayma bedeli olarak 120 bin ABD doları zarar ettiğini dile getiren Rizeli işadamı Ali Avcı, zararını kimin karşılamayacağını bilmediğini ifade etti.

Ali Avcı: “Sadece ‘uçak arızalı’ dediler, bu belediye otobüsü değil, uluslararası uçak. ‘Yedek uçağımız yok’ diyorlar böyle bir işletme ve uluslararası çalışma olmaz. Konsolosluğu aradık kimse ilgilenmedi, bu saygısızlıktır yolculardan bir çoğunun aktarma uçak biletleri yandı. Toplantım vardı, İstanbul’da. Dubai’den gelen bir iş görüşmesi iptal oldu. Cayma bedeli 120 bin dolar kim ödeyecek bu zararımı? Bunlara cevap veren yok.” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]