Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

МЗС Туреччини знову викликало російського посла через повітряний інцидент

Посол РФ в Туреччині Андрій Карлов має прибути до МЗС у зв’язку з інцидентом щодо порушення  російським літаком у повітряний простір Туреччини з боку Сирії, передає УНН із посиланням на CİHAN.

Згідно з новою заявою МЗС Туреччини, винищувач Російської Федерації 4 жовтня на південь від району Яйладаги, що в провінції Хатай, порушив турецький повітряний простір.

“Після попередження з боку двох наших патрулюючих винищувачів F-16, російський літак залишив повітряний простір Туреччини та зник у напрямку Сирії”, – йдеться у повідомленні турецького МЗС.

Додамо, що 3 жовтня МЗС Туреччини повідомило, що два винищувачі F-16 піднялись у повітря після того, як російський військовий літак порушив повітряний простір Туреччини. Згідно із заявою турецького МЗС, через це порушення російського посла викликали до міністерства та вручили ноту протесту.

Як повідомляв УНН, 5 жовтня в мінобороні РФ заявили, що інцидент стався через несприятливі погодні умови. Військові підкреслюють, що вжиті всі необхідні заходи щодо запобігання в подальшому подібних випадків.

UNN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]