Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Tigipko: Ukrayna’da ekonomik kriz yok

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Sosyal Politikası Bakanı Sergey Tigipko Ukrayna’da ekonomik krizin olmadığını söyledi.

Ukrayna sosyal Politika Bakanlığın resmi sitesinden yapılan açıklamada, Tigipko ICTV kanalın programına katıldığı ve açıklamada ülkedeki ekonomik büyümeden ve istikrarlı fiyatlar yanı sıra iç ticaretin hacimlerinin artışı hakkında bahsetti.

Tigipko: “Problemleri büyütmeye gerek yok ve insanları da kriz ile korkutmaya gerek yok” dedi.

Ülkenin yerel ekonomisinin Ukraynalı ürünü pazarladığı ülkelerinin ekonomik durumuna bağlı olduğunu iddia eden Tigipko, Avrupa’daki ekonomik krizin büyümesi durumunda Ukrayna’nın bir planı olmalısı gerektiğini de ifade etti.

Tigipko: “Avrupa’daki ekonomik problemleri büyüdüğünde bizler neler yapılması gerektiğini biliyoruz. İlk iş iç talebi canlandırmak, ikinci- yoksul insanlara yardım etmek, üçüncü-son derece iş adamlarına destek vermek, dört- yerel yönetimler yatırımcı çekmek için teşvik yapmak.” dedi.

YEVGENİYA VYAÇESLAV |  UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]