Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Türk ralli takımı Express Auto Rallisi’ne hazırlanıyor

Türk ralli takımı 1-2 Eylül tarihlerinde Ukrayna’nın Nikolayev şehrinde düzenlenecek Ukrayna ulusal liman kupası ‘Kubok Limanov’un’ 4. etabı olan Express-Auto Nikolayev Rallisi’ne hazırlanıyor.

Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren takım direktörü Selami Sezer yaptığı açıklamada; “Bir süre ara verdikten sonra yine Liman Kupası’na katılmak çok heyecan verici. Express-Auto rallisi için Odesa Otomobil Kulübü başkanı ve aynı zamanda bir Türk dostu, Viktor Şapalova’nın da destek oldu. Şapalova’nın sayesinde daha güvenli ve düzenli bir yarış imkânı sunacak olan 19 kilometrelik yeni bir parkur açıldı. Bu parkurda yarışacağız, parkur 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 laptan oluşuyor virajlar ve doğal rampalarla zenginleştirilmiş durumda.” dedi.  

Bu yarışta kendilerine La Gutti Firması Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hagi ve Bosfor Restoranları sahibi Mehmet Demirhan’ın destek olduğunu ifade eden Selami Sezer; “Onların desteği sayesinde yarış alanında Türkiye’yi tanıtıcı zengin ikramlar ve hediyeler dağıtabileceğiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye’den Batu Uçar kardeşimiz bana yardımcı pilotluk yapmak için gelecek. Bu da beni çok mutlu etti.” diye konuştu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

İletişim sponsoru olduğumuz Türk ralli takımımıza başarılar diliyoruz…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]