Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’daki seçimlere şimdiden 282 uluslararası gözlemci kaydoldu

Ukrayna Merkez Seçim Komisyonu’ndan yapılan açıklamada 28 Ekim’de gerçekleşecek genel seçimlere kamu ve farklı uluslararası kuruluşlardan 283 gözlemcinin kayıt olduğu bildirildi.

Toplu şekilde; Gromadskiy Soyuz’dan 16 resmi gözlemci ve Uluslararası sivil toplum örgütü Canadem’den 48 resmi gözlemci kayıt oldu.

Ukrayna’daki seçimlere katılacak uluslararası resmi gözlemci sayısı hâlihazırda 282 olmasına rağmen ilerleyen günlerde bu sayısının artması bekleniyor. Seçim döneminde ülkeye sadece Kanada’dan 500 resmi gözlemci gelecek.  

22 partinin katıldığı genel seçimlerde partili ve bağımsız 5 bin 740 milletvekili adayı 550 sandalyeli Ukrayna Parlamentosu’na girmek için çalışıyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]