Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Samsar, Cumhurbaşkanı Gül’ün A takımında

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde birlikte çalıştığı ve halen çalışmakta olduğu ekibi ile fotoğraf çektirdi.

Gül, önceki gün büyükelçileri Çankaya Köşk’ünde kabul etti. Gül, büyükelçiler ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra da kendisi ile birlikte çalışmış ve büyükelçi olmuş isimleri ve şu anda kendisi ile çalışan ekibini, “Gelin bakalım kader birliği yaptığımız arkadaşlarımla hep birlikte bir resim çektirelim” diyerek yanına çağırdı.

(Soldan sağa) Sadık Arslan(BE), Ömer Gücük(BE), Yunus Demirel(BE), Ümit Yalçın(BE), Gürcan Balık(Başdanışman), Murat Esenli(Müsteşar yardımcısı, Namık Tan(BE), Gürcan Türkoğlu(BE), Hüseyin Diriöz(BE), Abdullah Gül(Cumhurbaşkanı), Ferden Çarıkçı(BE), Ahmet Davutoğlu(BE), Kaya Türkmen(BE), Hüseyin Avni Karslıoğlu(BE), Ahmet Sever(Basın müşaviri),Altay Cengizer(BE), Murat Lutem, Mehmet Samsar(BE), Ömür Budak(Özel Kalem Md.Yd), Koray Ertaş(Özel kalem Md), Tunca Cuhadar(Protokol), Osman Çangal(Koruma daire bşk) Gül ile birlikte objektif karşısına geçti.


Selçuk Şenyüz ǀ ANKARA – HÜRRİYET

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]