Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rusya’daki sel felaketi Ukrayna’yı etkilemeyecek

Ukrayna Meteoroloji Merkezi’nden yapılan açıklamada Rusya’daki sel felaketine sebep olan kötü hava şartlarının Ukrayna’yı etkilemeyeceği bildirildi.

Ukrayna Meteoroloji Merkezi Müdürü Nikolay Kulbida; “Rusya’daki Krosnadar Bölgesi’nde birkaç gün içerisinde sağanak yağışlarda bölgesel ortalamanın çok üzerinde yağmur yağdı ama bu durumun bölgesel diğer bölgelere sıçramayacak. Kuzey Kafkasya’da oluşan hava durumu yoğun ve dolu yağmur bulutların oluşmasında ve aşırı miktarda sağanak yağmurun yağmasında sebep oluyor. Bu gelişmelerin Ukrayna’ya kadar yayılmasını beklemiyoruz” dedi.

Nikolay Kulbida, Rus felaket bölgesine yakın bulunan Ukrayna’nın güney-doğu bölgelerini ve Kırım’ın kötü hava altında kalmayacağını açıkladı. Ukrayna’da da yakın zamanda yağış bekleniyor. Batıdan başlayacak yağmurun bütün ülkeyi etkisi altına alması bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]