Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] “Soykırımcı” Bakan Zeybekçi yurtdışına 20 bin “imtiyazlı yeşil” gönderiyor

Yurt içinde Hizmet Hareketi mensuplarına yönelik “toptan ölüm” ve “işkence” emri veren TC Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “17-20 bin civarındaki ihracatçımızın emrine bu ülkeyi temsil eden o imtiyazlı yeşil pasaportu vereceğiz” demesi dikkat çekti.

Yurt içinde “işkence” ve “toplu katliamı” öven Bakan Zeybekçi’nin asıl maksadının “İmtiyazlı yeşil” pasaportlar ile “yurtiçindeki sorunları yurtdışına taşımak” mı için yoksa “ekonomi” mi olduğu anlaşılamadı.

İhracatçılara “yeşil pasaport” verilmesine yönelik son gelişmeleri de aktaran Zeybekci, şunları kaydetti:

“En son kararlardan bir tanesi, kanunu da çıktı, şu anda yönetmeliğini de Ekonomi Bakanlığı’nda bitirdik. Yaklaşık olarak 17-20 bin civarındaki ihracatçımızın emrine bu ülkeyi temsil eden o imtiyazlı yeşil pasaportu vereceğiz. Bizim başka ülkemiz yok. Bizim başka Türkiye’miz yok. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.”

“İmtiyazlı yeşil pasaport” a
lacak kişilerin hangi kriterlere göre seçileceği de belirsizliğini koruyor.

“GEBERTİN BİZİ DİYE YALVARACAKLAR”

Zeybekçi, Türkiye’nin Uşak şehrinde darbeye karşı devam eden 17. demokrasi nöbetine katılanlara hitaben yaptığı konuşmada Hizmet Hareketi’ne gönül verenlere nefretini kustu. “Gebertin bizi diye yalvaracaklar” diyen Zeybekçi’nin konuşması gözaltında ölen öğretmeni, nerede beli olmayan kayıp ev hanımlara neler olduğuna ışık tuttu.

Darbe ve terör bahanesiyle gözaltına alınan, mallarına el konulan, aile fertleri rehin alınan şantaj, tehdit ve iftiraları devletin zirvesine taşıyan ve nefret sözlemi ile dikkat çeken Zeybekçi, Hitler ve Stalin gibi metotlarla Hizmet Hareketi’ne gönül verenlerin işkence yaparak toplu şekilde öldüreceklerini söyledi.

Meydanı dolduran kalabalık vatandaş grubundan gelen ‘İDAM’ sloganlarıyla coşan Bakan Zeybekçi şöyle konuştu:

“Ama şöyle bir şey var, gebersek de kurtulsak derler ya bazıları, bunları öyle bir cezalandıracağız ki bırak idamı, gebersek de kurtulsak diye yalvaracak bunlar. Bunları yalvartacağız. Bunları öyle deliklere tıkacağız ki, öyle deliklerde cezasını çekecekler ki, bunlar bir daha o Allah’ın güneşini nefes aldıkça görmeyecekler. Güneş yüzü görmeyecekler. Bir daha insan sesi duymayacaklar. Gebertin bizi diye yalvaracaklar. Gebertin bizi diye. İdamdan da beter olurlar, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘Millet ne derse o’. Benim kalbimden ve gönlümden geçende odur. Ama şunu da unutmayın. Bunların topunu idam (SOYKIRIM) etseniz de yüreğim soğumaz. 250 şehidimiz geri gelmez. Bugüne kadar evlatlarımızı şehit eden bu hainler, aynı maşa şunu da unutmayın, hukuk idam kararı çıkardığınız zaman geriye doğru işlemiyor. Ama şunu unutmayın bu hainlerden hesap sormak bizim milletimize boynumuzun borcudur. O deliklerde geberelim de kurtulalım diye yalvartacağız bunları bundan emin olun. Yalvartacağız.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]