Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Otomobil

Hyundai Assan’ın Şimdi Al 2021’de Öde Kampanyası Başladı.

Hyundai Assan, yeni bir otomobil satın alacaklara üstün avantajlar sunmaya devam ediyor. · Tüketicilere sunulan “Şimdi Al, 2021’de Öde fırsatı”, tüm modellerde geçerli. · Ayrıca, Elantra, KONA ve Tucson modelinde 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko indirimi de var.

Hyundai Assan, Nisan ayında ağırlık vermeye başladığı özel satış kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek özellikle sıfır kilometre bir araç satın almak isteyen müşterilere ekstra avantajlar sunmaya devam ediyor. Özellikle, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte otomotiv sektöründe de talep ve showroom trafiği günden güne artmaya başladı. Hyundai Assan da bu talep doğrultusunda tüketicilere ödeme açısından da kolaylık sunuyor. Ayrıca, “Şimdi Al, 2021’de Ödemeye Başla” seçeneği de marka tarafından uygulanan bir diğer hizmet. İstediği Hyundai modelini satın almak isteyen tüketiciler, araçlarını hemen teslim alırken kredi ödemelerine 6 ay sonra başlayacaklar.

Hyundai Assan, sunduğu düşük faiz imkanıyla da dikkat çekiyor. A segmentindeki Yeni i10’dan C-SUV sınıfının popüler modeli Tucson’a kadar tüm modellerinde geçerli, aylık yüzde 0,95 kredi seçeneği sunuluyor. Ayrıca, Elantra, KONA ve Tucson modelinde 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko indirimi de kampanyanın bir diğer avantajı. Bununla beraber, Tucson modelinde ise (belirli versiyonlarda) 6.700 TL’ye varan takas desteği bulunuyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, kampanyayla ilgili; “Hyundai Assan olarak müşterilerimizin beklemeden ve bir an önce yeni bir otomobile sahip olmaları için avantajlı koşullar sunmaya devam ediyoruz. Buna ilave olarak, geçtiğimiz ay başladığımız, müşterilerimizin evden çıkmadan yeni bir araç satın alabildiği “Hyundai Kapınızda” projemiz de devam ediyor. Hedefimiz, herkesin yaz aylarına daha konforlu ve daha sağlıklı girmesini sağlamak” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]