Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ViDEO VE FOTO GALERİ] Yanukoviç’in oğlu öldü

Ukrayna devlet kanalı dâhil ülke basında yer alan haberlere göre eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in kendi adını taşıyan oğlu, (Küçük lakaplı) Viktor Yanukoviç Rusya’da hayatını kaybetti.

Yanukoviç ailesine yakınlığı ile bilinen Leviy Bereg (LB) gazetesinin sitesinin haberine göre Yanukoviç’in kendi adını taşıyan oğlu (Küçük) Viktor Yanukoviç Baykal Gölü üzerinde (Volkswagen) minibüsü ile gezerken buzun kırılması sonucunda göle düştü. Ekstrem sporlara ilgi duyan Küçük Yanukoviç’in bulunduğu aracın yaklaşık 20 metre derinliğe battığı araçta bulunan 5 kişinin kurutulduğu ancak Küçük Viktor Yanukoviç’in hayatını kaybettiği iddia edildi.

‘NASIL YAŞADIYSA ÖYLE ÖLDÜ’
Ukrayna İçişleri Bakanı danışmaları Ukrayna televizyonlarında yaptıkları açıklamalarda ölüm haberlerini doğrularken daha önce Yanukoviç’in Bölgeler Partisi’nden milletvekili olan ve hâlihazırda parlamentodaki Muhalefet Bloğu Milletvekillerinden Nestor Şufriç, Küçük Yanukoviç’in öldüğünü açıkladı.

Nestor Şufriç: “Viktor Viktoroviç Yanukoviç, trajik bir şekilde öldü. Nasıl yaşadıysa öyle öldü, Direjsiyonda hayatını kaybetti. Küçük Viktor Yanukoviç’in Ukrayna otomobil sporlarının gelişimine olan katkılarını hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.  

Öte yandan Baykal Gölü’nde 20 Mart tarihinde meydana kazanın detaylarına ilişkin İrkutsk Bölgesi Olağanüstü Haller Bölgesi’nin resmi sitesinde 21 Mart yerel saat ile 07.04’de girilen bilginin de kaldırıldığı görüldü.

 

 

Ülkesini kargaşa ortamına sürükledikten sonra Yanukoviç aile ile birlikte Rusya’ya kaçmıştı. Hız tutkunu Küçük Viktor Yanukoviç’in otomobillere olan sevgisiyle biliniyordu. Babası Yanukoviç iktidarında paha biçilmez klasik otomobillerin yanı sıra özel üretimlerden oluşan bir otomobil koleksiyonu oluşturmuştu.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]