Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yurt dışında yaşayan Hizmet Hareketi mensuplarına uyarı

Herkesin bir planı var, Allah’ın da bir planı var.

Ve Allah plan yapanların en hayırlısı.

Erdoğan tam 3 yıldır, meydanlarda, ekranlarda, dünyada gittiği ülkelerde, yaptığı konuşmalarda, yolladığı mektuplarda, verdiği rüşvetlerle, ettiği tehditlerle, yaptığı kanlı ve gözyaşı dolu planlarla, Hizmet Hareketi’ni terörist ilan etmeye çalışıyor.

Ve 3 yılın sonunda ortaya çıkan tablo.

1- ABD’de 530 bin dolar para vererek tuttuğu lobicisinin, Dış işleri bakanı ve damadı ile, ABD’de yasal olarak bulunan Fethullah Gülen’i kaçırma planı yapacak kadar gözü dönmüş, kanun tanımaz bir zihniyette biri olduğu ortaya çıktı.

ABD medyası dünden beri bu konuyu konuşuyor.

Tüm Amerika, Erdoğan’ın;

-Adam kaçıran

-Rüşvet veren

-Dünyayı terörle tehdit eden biri olduğunu gördü.

Erdoğan’ın şu anda imajı, Saddam Hüseyin ve Usame Bin Ladin’den bir farkı yok.

2- Erdoğan dünya ve insanlık için büyük bir tehdit.

Bunun böyle olduğunu artık iyice anlayan Avrupa, Erdoğan ve zihniyetindeki insanlara karşı önlemler almaya başladı.

Sizce, Avrupa ülkelerinin AKP bakanlarını ülkelerine almamasının tek sebebi, referandum çalışmalarının yapılmasını istememe midir?

Hayır asla

Avrupa ülkeleri, Erdoğan’ı bir terör örgütü lideri, taraftarlarını da terör örgütü üyesi pozisyonunda görmeye başladı.

Ondandır ki, Avrupa’da yasaklar gelmeye başladı.

Bu sebepledir ki, Avrupa ülkelerinde casusluk soruşturması adı altında, Erdoğan taraftarlarına operasyonlar başladı.

Avrupa ülkeleri, Avrupa’da yaşanan saldırı ve patlamaların arkasında Erdoğan’ın ve Erdoğan’ın kontrol ettiği IŞİD militanlarının olabiceği ve olduğunu ciddi olarak düşünmeye başladı.

IŞİD’e silah yolladığı artık herkes tarafından malum olan Erdoğan, söylemleri ve söylemlerinin hemen ardında Avrupa’da yaşanan patlamalarla, artık sadece silah yollayan değil, silah yolladıkları militanlara emir ve talimat veren biride olduğunu anladılar ve tesbit ettiler.

Bundan dolayı önlemler almaya başladılar.

Ve ilerleyen günlerde bu tedbir ve yaptırımlar daha da artacaktır.

3- Saray teteikçisi Fatih Tezcan’ın youtube üzerinden yaptığı konuşmada, Fethullah Gülen ve 20-30 kişlilik bir listedeki kişilerin infaz edilmesi gerektiğini söylemesi de, Erdoğan zihniyetinin neler yapmayı planladıklarını bir kere daha ortaya çıkmıştır.

Tezcan, Kandil gibi Pensilvanya’nında bombalanması gerektiği söyledi.

Koskoca bir devleti, terörist bir ülke konumuna getirecek kadar gözleri dönmüş olan bu zihniyet, dünya tarafından nasıl bir terör örgütü olduğu bir kere daha ortaya görmüş oldu.

Tüm bu yaşananlar ve ortaya çıkan ve çıkacak olanlar, Erdoğan ve zihniyetinin bir terör örgütü haline geldiğini dünyaya göstermiştir.

Artık Erdoğan, adam kaçıran, bomba patlatan, saldırı yapan, başka ülkelerin topraklarına bombalı saldırı yapmayı planlayan, insanların listelenerek, suikast planlarını yapan bir zihniyette olduğunu dünya görmüştür.

Umarım ve dilerim, erdoğan zihniyeti planlarını gerçekleştiremeden ve bu ülkeye daha fazla zarar vermeden bir an önce gider.

Bu süreçte, Hizmet Hareketi’nde olan insanlar, özellikle ön saflarda bulunanların kendilerine çok dikkat etmesi ve güvenlik konusunda dikkatli olmalarını tavsiye ederim.

Bulundukarı ülkelerde, güvenlik birimlerine mutlaka durumlarını bildirmelerini tavsiye ederim.

Allah tüm masumları, böyle alçakça planlar yapanlardan korusun.

YENİ HAMLE – FUAT BARAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]