Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Rusya ile işbirliğini yeniden biçimlendirecek

Ukrayna’da 2010 yılı başında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle işbaşına gelen, Viktor Yanukoviç bugün Ukrayna Parlamentosu kürsüsünden milletvekillerine hitap etti.

Yabancı basın tarafından Rusya yanlısı olarak da adlandırılan Yanukoviç, parlamentodan yaptığı konuşmasında, Rusya ile güvenlik alanında işbirliğinin kısa zaman içerisinde yeniden şekillendirilmesi gerektiğini söyledi.

Yanukoviç milletvekillerine hitabında; “Ukrayna güvenlik politikasının pozisyonunun belirlenmesinde en büyük komşumuz Rusya Federasyonu ile işbirliği içindeyiz. Fakat bu işbirliğini yeniden efektif bir şekilde biçimlendirmeliyiz; özellikle de güvenlik alanında.” dedi.

Rusya ile güvenlik alanındaki işbirliğinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında Yanukoviç, Avrupa Birliği (AB) ile kriz yönetimi konusunda işbirliğinin aynı derecede önemi haiz olduğunu ifade etti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]