[ВІДЕО] TUSIB, між Туреччиною та Україною створений портал «Бізнес Міст»

Комерційний портал «Бізнес Міст», створений Союзом промисловців і підприємців України та Туреччини (TUSIB), зібрав у кіберпросторі турецьких і українських бізнесменів.

У заяві TUSIB говориться: Завдяки Комерційному порталу “Бізнес Міст” (http://bb.tusib.org/#home), для двох важливих країн Чорноморського басейну тепер полегшений доступ до міжнародного партнерства, а саме доступ до продуктів і послуг у сферах, зацікавлених українським і турецьким бізнесменами.

 

У роз’ясненнях, зроблених Союзом TUSIB агентству Джихан (Cihan) по темі порталу “Бізнес-міст” говориться: “Користування порталом є абсолютно безкоштовним і дуже простим: Вам достатньо тільки вибрати країну, категорію, в якій Ви зацікавлені, або ввести ключове слово. Після чого пошук просканує портал і вкаже всі активні пропозиції, що стосуються Вас, щоб Ви змогли вибрати найбільш підходящі. Всі зазначені компанії, продукти та послуги можна переглянути і зв’язатися безпосередньо через портал з тими, які зацікавили Вас. Ви також можете опублікувати свою власну пропозицію через портал. Для цього Вам всього лише потрібно буде заповнити необхідні поля в заявочної формі і відправити його редактору. Після затвердження Ваше пропозиція почне активно працювати на порталі.

Організатори, в особі TUSİB, кажуть, що готові допомогти інвесторам в Україні, і стверджують: завдяки “Бізнес-мосту” підприємці двох країн зможуть дуже легко співпрацювати один з одним.

Юнус Ердогду | Київ – Джіхан

Exit mobile version