Творчий конкурс «Малюнок, лист, вірш до мами»: конкурс малюнків

З 15 лютого по 15 квітня 2016 рокуМіністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» та Міжнародна школа «Меридіан»проводили серед учнів 5–11 класівшкіл України конкурс на кращий малюнок у межах всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». Конкурс присвячено Дню матері, який цього року припав на 8 травня.

Цьогоріч учасники виявили величезний інтерес до конкурсу малюнків. Усього до участі в ньому надійшло 1411 робіт, авторами яких виступили юні митці з різних куточків України. Уважно оцінивши й детально обговоривши кожен малюнок, високоповажні члени журі відібрали 153 роботи, що боротимуться за призові місця у названому конкурсі. Слід зазначити, що членам журі було надзвичайно важко зробити свій вибір, адже українські школярі виявили неабияку майстерність, талант і фантазію. До участі в конкурсі надійшли малюнки на різну тематику: значна кількість конкурсантів присвятила свої роботи військово-патріотичній тематиці, що є надзвичайно актуальною для нашої країни сьогодні; чимало дітлахів змалювали любов до своїх матерів за допомогою образів і символів, зрозумілих і близьких кожному українцю. Журі звертало особливу увагу, насамперед, на глибину роботи, ступінь розкриття теми любові до матері, а також на техніку, в якій виконано малюнок.

Для переможців творчого конкурсу передбачено цінні й корисні подарунки. Про дату й місце нагородження призерів буде повідомлено окремо. Щиро дякуємо всім учасникам змагання та їхнім наставникам за талант і творчий підхід до роботи! Бажаємо всім вам успіхів!

| UKRAYNA HABER

Exit mobile version