Kiev’deki en pahalı ev 7 milyon dolar değerinde

Emlak fiyatlarında dünyanın birçok şehrini geride bırakan, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in Peçersk İlçe’sindeki 620 metrekarelik ev 7 milyon dolara saltığa çıkarıldı.

Kiev’de emlak üzerine yapılan bir araştırmada satılık evler içerisinde ilk sırayı 7 milyon dolarlık ev aldı. 7 Milyon dolarlık evin içerisinde yok yok. Havuzu, spor salonu, asansörü, sauna, garaj ve 9 dönüm (9 bin metrekare)’de arazisi bulunuyor.

Pahalı evler reytinginde ikinci sırada ise Golosiyevo İlçe’sindeki 6 milyon 500 bin dolarlık 4 katlı ve 913 metrekare alanı bulunan ev bulunuyor.

Üçüncü sırada ise yine Peçersk İlçesi’nde 5 milyon dolarlık bir ev bulunuyor. Bin metre kare 3 katlı evin 10 bin metre karede arazisi bulunuyor.

Dördüncü sırada ise Svyatoşin İlçe’sindeki 4 milyon 500 bin dolarlık ev yer alıyor. 2 bin metre kare olan 4 katlı evin 70 dönüm arazisi bulunuyor. Binada SPA merkezi, sauna, havuz, sinema salonu, 6 otomobil kapasiteli garaj bulunuyor.

Beşinci sırada ise Obolon İlçe’sinde Dinyeper nehri kenarında 4 milyon 100 bin dolarlık tripleks villa bulunuyor. Evin toplam alanı 730 metrekare. Villada 6 yatak odası, 5 banyo, havuz, sauna, şömineli salon ve garajı var. Villanın 4 dönüm de bahçesi bulunuyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Exit mobile version