Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Schuster: Görevime devam edeceğim

Ukrayna’nın başkenti Kiev’e mucize beklentisi ile gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, 4-0 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrasında görevine devam edeceğini söyledi.

Schuster,Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, istifa edip etmeyeceğine yönelik soruları cevaplamaktan kaçınarak, “Biz, burada oyunu konuşmak için toplandık, bu nedenle de bu konuda konuşalım. Rakip takımı turu geçtiği için tebrik ediyorum. İki maçta da bizden iyiydiler. Hem ilk hem ikinci maçta Dinamo Kiev bize yanlışlarımızı ve eksiklerimizi gösterdi. Başarısız olduk ve elendik” dedi.

Bugünkü maçı şanssızlık olarak nitelendirmenin yanlış olacağını ifade eden Alman teknik adam, “İlk maçta futbol olarak bizden üstün değillerdi. Duran toplardan goller yedik. Fenerbahçe maçında da şanssızdık.
Futbolcularım güven kaybı yaşıyor. Bugün güven kaybı üst seviyedeydi. Maç çevirecek inançlarının olmadığını gördüm. Üst üste gelen kötü yenilgiler bu maçı da etkiledi” diye konuştu.

Basın toplantısında son derece üzgün olduğu gözlenen Schuster, görevi bırakıp bırakmayacağı yönündeki ısrarlı soruları, “Hayır, daha maçı yeni bitirdik” şeklinde cevapladı. Siyah-beyazlılar, bu gece özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecek.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]