Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Avast: ‘internet hepten virüs’

Dev antivirüs yazılımı şov yaptı, tüm interneti zararlı olarak algıladı. İşte garip olay ve sonrası…
Tanınmış ücretsiz antivirüs tarayıcısı Avast, yazılımında meydana gelen bir hata sonucu internetin büyük bir bölümünü zararlı olarak algıladı. Çek firmadan özür ise gecikmedi.

Soruna yol açan ise Avast’ın yayınladığı sorunlu virüs tanımlamaları güncellemesiydi. Bu tür hatalar zaman zaman masum dosyaların zararlı olarak işaretlenmesiyle ve hatta sistemin çökmesiyle sonuçlanabiliyor. Ancak Avast’taki sorun yerel dosyalarda böyle bir duruma yol açmadı. Şirket, sorunu gideren onarılmış güncellemeyi yayına sundu.

Anti-virüs tanımlama güncellemeleri yayınlanmadan önce test ediliyor. Ancak görünüşe bakılırsa Avast bu testi internete bağlı olmayan bir bilgisayarda gerçekleştirmiş. Avast’ın anti-virüsünü dünyada yaklaşık 130 milyon kişinin kullandığı tahmin ediliyor.

UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]