Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mide fesadı oğul Sarkozy’ye, Ukrayna’yı dar etti

Fransa Cumhurbaşkanı Nilocas Sarkozy’nin, DJ’lik yapan büyük oğlu Pier Sarkozy, zengin partisine renk katmak için geldiği Ukrayna’nın liman ve turizm şehri Odesa’dan gıda zehirlenmesi nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldı.

Odesa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mesleği DJ’lik olan Pier Sarkozy, şehirde gezerken gıda zehirlenmesi nedeniyle kliniğe kaldırıldı.” denildi.

Sabah gezinti sırasında kendisini kötü hissettiği için Sarkozy’nin hastaneye kaldırılması bir anda ülke gündemine oturdu.

Odesa Belediyesi Basın Sözcüsü Hanna Osıpçuk ise; “DJ, şehrimize Prag üzerinden geldi. Muhtemelen orada zehirlendi” diye konuştu. Osıpçuk, Odesa Belediye Başkanı Oleksiy Kostusev’in, Sarkozy’i hastanede ziyaret ettiğini, şehrin tarihi üzerine sohbet bile ettiklerini söyledi. Sarkozy’yi hastanede tedavi görürken iki ayrı devlet koruma timi güvenliği sağladı.

Sarkozy’nin bir VİP konser için Odesa’ya geldiği de gazetelere yansıyan haberler arasında. VİP konserinden kastedilenin Odesalı bir zenginin oğlunun doğum günü olduğu belirtildi. Konserin “Çaykovskiy” kulübünde gerçekleşmesi bekleniyordu.

Ülkenin en çok okunan haberlerine konu olan Pier Sarkozy, akşama doğru bir charter uçakla Paris’e döndüğü bildirildi.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]