Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[İNDİR] Meridyen Dergisi’nin özel rehberlik sayısı Mayak çıktı

Ukraynaca, Rusça ve İngilizce özel dosyaların yer aldığı Meridyen Dergisi’nin özel rehberlik sayısı Mayak çıktı.

Takdim yazıları Kiev Belediye Başkanı Oleksandr Popov ve Kiev İl Eğitim Müdürü Vera Goryunova tarafından kaleme alınan dergi birbirinden ilginç konularıyla okuyucu karşısına çıkıyor.

Mutluluğa, sevgiye giden yol ile başlayan yazılar, ilerleyen sayfalarda okuyucuyu tabiat içinde göz göze gelip fark edemediğimiz güzelliklere farklı bir bakış açısıyla yeniden baktırıyor. Nasıl ile birlikte niçin sorusunu ve gizemli cevapları sayfalarına taşıyor.

Aile teması, İnsanlığın sığındığı son kale olarak aile ve bu kalenin düşmemesi için hepimize düşen roller irdeleniyor. Ayrıca dergide Gençliğe kurulan hayati tuzaklardan biri olan uyuşturucu batağına dikkat çekilerek, önemli yazılarla bu konu da enine boyuna ilginç bir dille okuyucuya aktarılıyor.

Meridyen dergisi bir eğitim, kültür ve aile dergisi olarak sosyal bilimlerden, fiziğe, edebiyattan çevreye kadar birçok sahada yazılar yayınlamaktadır. Yeryüzünde barış, medeniyetler arasında diyalog, kültürel çeşitlilik ve ekolojik dengeyi koruma gibi sahalara kendince katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Dergi, modern çağın problemlerine ışık tutmaya çalışmakta, gençleri bekleyen tuzaklara ve kötü alışkanlıklara dikkat çekmektedir. Ayrıca sevgi, büyüklere saygı, merhamet, hoşgörü, doğruluk, cömertlik ve fedakârlık gibi güzel hasletler ve evrensel değerler nazara verilmeye gayret edilmektedir.

Meridyen Dergisi, Ukrayna’da tescilli olup 6 yıldır kültür, eğitim ve aile dergisi olarak üç dilde ve ortalama 3000 tiraj ile yayın hayatını sürdürmektedir. Öğrencilere, eğitim ve kültür iş dünyası ve resmi kurumlar, okullar, üniversiteler, bakanlıklar, yabancı ülke elçilikleri, kütüphaneler ve ticari kuruluşlara dağıtılmaktadır.

Meridyen Dergisini, bilgisayarınıza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]