Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] THY ile USPP işbirliği anlaşması imzaladı

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın TUSİAD’ı konumundaki, ülkenin en büyük ve prestijli iş adamı kuruluşu, Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (USPP) ile işbirliği anlaşması imzaladı.

USPP’nin Kiev’ deki genel merkezinde gerçekleşen imza töreninde söz alan USPP Genel Başkanı Anatoly Kinah; THY’nin dünyanın en büyük havayollarından biri ve Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olduğunu belirterek özellikle THY’nin Ukrayna’daki büyüme stratejisini takdirle karşıladıklarını bu kapsamda THY ile işbirliği yapmaktan çok memnuniyet duyduklarını söyledi.

THY Kiev Müdürü Hakan YILMAZ ise; USPP’nin Ukrayna’daki en büyük ve köklü işadamları derneği olduğunu, bünyesinde çok güçlü şirketleri barındırdığını belirterek, USPP ile yapılan işbirliği çerçevesinde USPP üyesi şirketlerle kurumsal anlaşmalar imzalamak suretiyle anlaşmalı şirketlerin THY ile yapacakları uçuşlarda bu şirketlere çeşitli avantajlar sağlayacaklarını vurguladı ve USPP ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti iletti.

Konuşmaların ardından Türk Hava Yolları ve Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (USPP) arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]