Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
GündemHaberler

Kiev’de yarın için fırtına uyarısı yapıldı

Ukrayna Devlet Meteoroloji İdaresi Kiev Şehir Merkezi, yarın başkent Kiev’de rüzgârının hızının saniyede 15 ila 18 metre arasında olacağı tahmininde bulundu.

Kiev Olağanüstü Haller Servisi şiddetli rüzgârlı havalarda; ağaç devrilmesi, çatı uçması gibi doğal kazalara karşı vatandaşları uyardı. Ayrıca Olağanüstü Haller Servisi şiddetli rüzgârda evlerin pencerelerinin kapalı olmasını, balkonlardan uzak durulması ve balkon altından geçerken de dikkatli olunması istedi.

Bununla birlikte yetkililer Kiev sakinlerinden ihtiyaç haricinde sokağa çıkmamalarını, reklam panoları ve billboardlardan, enerji nakil hatları ve özellikle büyük kavak türü ağaçlardan uzak durmaları hususunda uyardı.

Araçların ağaç altına park edilmemesi ve parklardaki ağaçlarında altında oturulmaması gerektiğini de ifade eden yetkililer, kaza ve yaralanma durumlarında ilgili kişilerin hemen 101 veya 103 numaralı telefonu arayarak acil hizmetlerden yardım istenilmesini talep etti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]