Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalılar, yeni yıla eksi 20 derecede Erzurum’da girdi

Erzurum Palandöken dağında; Ukraynalı, Rus ve Polonyalı turistler, yeni yıla meşaleli kayak ve havai fişek gösterileri ile girdi.

Hava sıcaklığının gece eksi 20 dereceye ulaştığı Palandöken’de Rus, Ukrayna ve Polonyalı turistler ile Erzurumlular, 2013’e kayak öğretmenlerinin oluşturduğu meşaleli kayak gösterisiyle girdi.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde Dedeman Otel’in kayak pistinde meşaleli kayak gösterisi başladı. İçerisinde mum bulunan onlarca balonun gökyüzüne salınmasının ardından yeni yıl eğlenceleri havai fişek gösterisi ile devam etti. Bu arada bazı vatandaşlar da otomobilleriyle çıktıkları Palandöken dağının eteklerinde araçlarından yükselen müzik eşliğinde oynayıp eğlenmeyi tercih etti.

ERZURUM – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]