Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Україна посіла 3 місце на Міжнародному фестивалі мов та культур у категорії «пісня»

Учениця Міжнародної школи «Меридіан» Анна Трінчер, яка представила Україну на ХІІІ Міжнародному фестивалі мов та культур (IFLC), вразивши присутніх своїм неперевершеним виступом, посіла третє місце у категорії «пісня».

Вступивши у запеклу боротьбу за перемогу на конкурсі, в якому взяли участь діти зі 150 країн світу, Анна Трінчер виступила перед п’ятитисячною аудиторією на фінальному концерті у Бухаресті, де обійшла сильних суперників завдяки силі та красі свого голосу.

З’явившись перед публікою в українському національному вбранні ‒ вишиванці, Анна Трінчер вийшла на сцену з прапором України, де виконала пісню Сезен Аксу «Masum Değiliz» («Ми не безневинні»), яка принесла їй не лише прихильність глядачів, а й бронзову медаль на конкурсі.

Члени жюрі, до складу якого увійшли відомі співаки з Парижа, Брюсселя, Стамбула і Бухареста, зазначили, що їм було надзвичайно важко обрати переможців.

На церемонію нагородження тріумфаторів змагання завітали, зокрема, Міністр енергетики Румунії, Голова міської державної адміністрації Бухареста, міський голова названого міста, а також багато поважних гостей із різних країн світу. Члени жюрі конкурсу, що перетворився на феєрічне дійство, звернулися до присутніх із побажаннями миру, любові та дружби.

Святкова програма, ведучими якої виступили Ількер Ґюльтекін і випускниця румунської школи «Lumina» Адріана, завершилася колективним виконанням пісні «Yeni Bir dünya» («Новий світ»), що стала гімном дітей усього світу.

 

КОНКУРС, ЩО ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВІД «ЄВРОБАЧЕННЯ»

Радник з питань культури Румунії Олександру Опреан підкреслив, що месадж, озвучений зі сцени у Бухаресті, облетів увесь світ. Порівнюючи фестиваль з «Євробаченням», пан Опреан сказав наступне: «Презентуючи Румінію, ми виступили на європейській сцені з піснею, яку наша країна виконала на «Євробаченні». У межах фестивалю ми висловили побажання миру та дружби від імені усієї Румунії. Але наш  сьогоднішній заклик до миру та єднання відрізняється від того, який ми робили на «Євробаченні», адже відтепер він транслюватиметься на весь світ. Я від щирого серця вітаю дітей та організаторів заходу».

 

УКРАЇНКА АННА ТРІНЧЕР ПОБУВАЛА НА ПРИЙОМІ У БІЛОМУ ДОМІ

Американська сторона влаштувала прийом у Білому домі, на який завітала, зокрема, українка Анна Трінчер, що відвідала Вашингтон у межах Міжнародного фестивалю мов та культур. У Біломі домі Анна Трінчер взяла участь у невеличкому концерті, де виступила разом із учнями з різних куточків світу.

ЮНУС ЕРДОГДУ | КИЕВ – УКРАЙНА ХАБЕР

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]