Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başbakan Erdoğan, Hristiyanların Paskalya yortusunu tebrik etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hristiyan vatandaşlar için Paskalya Yortusu mesajı yayınladı. Erdoğan, “Yüzyıllardır bu topraklarda yan yana, barış içinde birlikte yaşadığımız tüm Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya yortusunu tebrik ediyor, kendilerine esenlik ve huzur dolu günler diliyorum.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, mesajında, dini bayramlar, insanların benimsedikleri kutsal değerlerin kalplere iyice nüfuz ettiği; sevgi, saygı, yardımseverlik, hoşgörü gibi hasletlerin daha canlı ve daha diri olduğu nadide günler olduğunu belirtti. Paskalya‘nın da bu coğrafyada öteden beri var olan muhtelif Hıristiyan cemaatlerinin en önemli yortularından biri konumunda olduğunu vurgulayan Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dikkati çeken bir başka husus ise Hristiyanlık bünyesindeki farklı mezheplerin ve dini grupların, bu yıl itibarıyla, Paskalya yortusunu aynı günde idrak etmeleridir. Bu vesileyle, yüz yıllardır bu topraklarda yan yana, barış içinde birlikte yaşadığımız tüm Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya yortusunu tebrik ediyor, kendilerine esenlik ve huzur dolu günler diliyorum.”

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]