Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Çavuşoğlu Odesa’da, bayrak direği ve Atatürk büstü resmi törenle açıldı

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Odesa’ya geldi. Moldova temaslarının ardından Odesa’da görüşmelerde bulunan Çavuşoğlu, Odesa Başkonsolosluğu’nda düzenlenen törene katıldı.

Başkonsolosluk bahçesinde Uluslararası Ukrayna Türk İşadamları Derneği (UTİAD) tarafından yaptırılan bayrak direği ve Atatürk büstünün resmi açılışına katılan Mevlüt Çavuşoğlu, işadamları ile bir araya geldi.

Odesa Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlenen resepsiyonda bir konuşma yapan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açılış töreni Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, T.C. Odesa Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Ukrayna Yüksek Radası Adalet Komitesi Başkanı Sergey Kivalov ve UTIAD Başkanı Ali Sezen’in katımlarıyla gerçekleşti.

Etkinlikte söz alan UTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezen ise projenin hayata geçmesinden dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Çavuşoğlu’nun Pazartesi günü de Ukrayna  Odesa’da  ”Ukrayna Anayasası ve Çağdaş Parlamenterlik” konulu yuvarlak masa toplantısına katılması bekleniyor.

ukrturk.net

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]