Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye: 2 – Romanya: 0 [FOTO]

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Milorad Maziç, Igor Radojcic, Nikola Tomicic (Sırbistan)

Türkiye: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Servet, Hakan Balta, İsmail, Hamit (Dk. 69 Sercan), Aurelio (Dk. 69 Selçuk Şahin), Nuri (Dk. 46 Tuncay), Arda (Dk. 89 Nihat Kahveci), Emre Belözoğlu, Mevlüt (Dk. 46 Tuncay)

Romanya: Lobont, Mircea, Tamas, Chivu (Dk. 62 Galamaz), Rat, Cocis, Radoi, Florescu, Deac (Dk. 77 Nicolita) (Dk. 89 Tanese), Blasco (Dk. 51 Marica), Niculae (Dk. 87 Stancu)

Goller: Dk. 82 Emre (Penaltıdan), Dk. 85 Arda Turan (Türkiye)

Sarı Kart: Dk. 32 İsmail (Türkiye) Dk. 44 Blasco, Dk. 81 Cocis (Romanya)

Türkiye, Romanya ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı özel karşılaşmayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın attığı golle 2-0 mağlup etti.

52. dakikada Deac’ın kafayla indirdiği topla altı pasta buluşan Niculae’nin sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

56. dakikada Arda Turan’ın yaklaşık 30 metreden sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

72. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Niculae’nin sert vuruşu kaleci Volkan’ın ellerinde kaldı.

80. dakikada Arda’nın pasında sağ taraftan Gökhan Gönül ceza sahasına girdi. Gökhan, şut çekeceği sırada Cocis’in müdahalesi ile dengesini kaybedince maçın hakemi yardımcına uyarak penaltı noktasını gösterdi. Bu kararın ardından Romanya Milli Takımı’nın futbolcuları maçın hakemine uzun süre itiraz etti.

82. dakikada kazanılan penaltı atışını Emre Belözoğul gole çevirdi. 1-0.

85. dakikada Milliler, Arda Turan ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasının önüne kadar gelen Arda’nın sağ ayağı ile yaptığı sert vuruş sol üst köşeden ağlarla buluştu. 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca A Milliler, hazırlık maçında Romanya’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

 

Ahmet Tekin Spor CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]