Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

Octet Türkiye’nin CTO’su Fatih Gökhan Sevgen oldu

Güçlü finans deneyimini, ileri düzeyde teknolojik yetkinlik ve üstün müşteri hizmetleri ile buluşturarak, şirketlere tahsilat ve ödeme çözümleri sunan Octet Türkiye’nin teknoloji stratejilerinin ve çözümlerinin geliştirilmesinde Fatih Gökhan Sevgen, CTO olarak görev alacak.

Yüksek lisans eğitimini Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanında tamamlayan Fatih Gökhan Sevgen, profesyonel iş hayatına yazılım uzmanı olarak 2010 yılında başladı.

Turizm, iletişim ve finans sektörlerinde teknoloji ve yazılım projeleri geliştiren Sevgen, geçmişte LC Waikiki, Jolly Tur gibi markalarda görev aldı.

Yazılım ve teknoloji alanındaki deneyimiyle 2018 yılında Figopara’da fintech dünyasına giriş yapan Sevgen, ödeme sistemleri, tedarikçi finansmanı ve skorlama gibi alanlarda projeler üretti. Şirketlerin teknolojik dönüşüm süreçlerinde aktif bir şekilde rol alan Sevgen,  tecrübesi ve vizyonuyla çalıştığı şirketleri ileri bir seviyeye taşıdı.

Fintech dünyasında birçok alanda deneyimi olan Fatih Gökhan Sevgen, Octet Türkiye’nin yenilikçi teknoloji projelerinin ve stratejilerinin üretilmesine ve geliştirilmesine liderlik edecek.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]