Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ABD Büyükelçisi Tefft: Ukrayna politikası değişmeyecek

Ukrayna’da demokrasinin gelişmesini destekleyen Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin, başkanlık seçimi sonrasında Ukrayna politikasının değişmeyeceği bildirildi.

ABD’nin Kiev Büyükelçisi John Tefft yaptığı açıklamada ABD ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde değişiklik olmayacağını söyledi.

ABD’nin, Ukrayna’da demokrasinin gelişmesine destek vermeye devam edeceğini belirten John Tefft, bu bağlamda ülkedeki genel gidişatın yanı sıra genel seçim sürecini de takip ettiklerini kaydetti.

ABD’nin çok dikkatli bir şekilde parlamento seçimlerini izlediğine vurgu yapan Tefft, Ukrayna halkının iradesini parlamentoya yansımasını gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan Salı günü sandık başına giden ABD’de de seçim sonuçları açıklanırken 28 Ekim’de oy kullanan Ukrayna’da seçimlerin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen oy sayma işlemleri tamamlanamadı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]