Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de terör saldırısı: 7 Şehit, 27 Yaralı

Türkiye’nin Diyarbakır şehrinde polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bomba yüklü araçla yapılan saldırıda ilk belirlemeler göre 7 polis şehit oldu, aralarında sivillerin de bulunduğu 27 kişi yaralandı.

Diyarbakır’da polis servis midibüsünün geçişi sırasında bomba yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldı. Saldırıda 7 polis şehit oldu, 13’ü polis 27 kişi yaralandı.

Bağlar ilçesinde kent merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Bağcılar Mahallesi’nde şehirlerarası otogar yakınlarında saat 17.15 sıralarında polislerini taşıyan servis midibüsünün geçişi sırasında patlama meydana geldi.

Patlamanın şiddetiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali ve çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı, bazı araçlarda hasar meydana geldi.

UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]