Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev yollarına 25 milyon dolar harcanacak

Ukrayna’nın başkenti Kiev yollarının tamiratı için 2011 yılın sonuna kadar 25 milyon dolar harcanacak. Kiev’de yıl sonuna kadar 340 bin metrekarenin üzerinde yol tamir edilecek.

Kiev Şehir Belediyesi’ne bünyesindeki Kievavtodor A.Ş.’nin Yol ve Kanalizasyon Sisteminin Bakım ve Onarımından sorumlu Genel Müdürü Georgiy Glinskiy, 2011 yılında tamir edilen toplam alanın 600 bin metrekare olacağını söyledi. Georgiy Glinskiy, “Temmuz sonuna kadar Kiev yollarının 260 bin metre karesi tamir edildi. Yıl sonuna kadar ise yaklaşık olarak 25 milyon dolarlık yol tamiratı yapılacak.” dedi.

2010’da Kievavtodor A.Ş.’den yapılan açıklamada, Kiev’in yolların ve caddelerin tamiratı için 125 milyon dolar gerektiği belirtilmişti. 2011 yılı Kiev şehir bütçesinde ise ulaşım, yol, iletişim, telekomünikasyon ve bilgi teknolojisi harcamalarına sadece 47 milyon dolarlık kaynak ayrıldı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]