Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

İzmir’de “Hızır’a” operasyon zarflarda 92 bin lira ele geçirildi

İzmir'de, 42 Gülen Cemaati şüphelisi yakalandı.

İzmir’de, KHK ile işsiz kalanlara yardım yapmak için para toplayan ve zarflarla para dağıtan “Hızır’a” yönelik operasyonda 42 kişi, dağıtılmak üzere zarfların içine konulduğu belirlenen 92 bin TL, 19 bin dolar, 4 bin 300 euro ele geçirildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, “FETÖ” operasyonu düzenledi.

Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 42 şüpheli yakalandı. Operasyon sırasında bazı şüpheliler balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. Yaralanan bu şüpheliler hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı şüphelilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Adreslerde yapılan aramalarda KHK ile işlerinden olan kişilerin ve hapiste yakınları olanlara dağıtılmak üzere zarfların içine konulduğu belirlenen 92 bin TL, 19 bin dolar, 4 bin 300 euroya el konuldu.

Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan Türkiye’de zarfla ihtiyaç sahiplerine para dağıtanlara “Hızır” lakabı takılıyor. İstanbul, Beyoğlu’nda çok sayıda eve para dolu zarf bırakan kişiler daha sonra Başakşehir’de ortaya çıkmıştı. Yine evlerin kapısının altından içinde bin lira bulunan zarflar atıldı. “Hızır” adı verilen hayırseverin para dolu zarflarından alan ihtiyaç sahiplerinden bazıları gözyaşlarını tutamadı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]