Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

KINIYORUZ!

Türkiye, bugün Şam’da meydana gelen bombalı saldırıyı ve yol açtığı can kayıplarını büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sivillerin ölümüne yol açan ve hiçbir şekilde kabulü mümkün olmayan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” denildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’nin samimi arzusunun Suriye’de şiddetin ve akan kanın bir an önce durdurulması, halkın meşru taleplerinin ivedilikle karşılanması olduğu belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi: “Suriye’de bunun gerçekleşmesi için gerçek bir irade sergilenmesi, zaman kazanma ve oyalama amaçlı göstermelik adımlar yerine Annan planının tümüyle uygulanmasına yönelik samimi bir çaba içine girilmesi büyük önem taşımaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Suriyeli kardeşlerimizin acılarını içtenlikle paylaşıyor; hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; saldırının gerçek faillerinin en kısa sürede bulunmasını ve bu tür acıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

(CİHAN)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]