Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukrayna Kültür Günleri’ne renkli gala

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Ukrayna Kültür Günleri, gala gösterisiyle sona erdi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya’daki yerleşik Ukraynalıların kendi kültürlerini yaşayabilmeleri ve tanıtabilmeleri amacıyla düzenlenen Ukrayna Kültür Günleri için Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM) gala gecesi yapıldı. Gecede, Ukrayna’dan gelen grupların temsilcileri ile organizasyona katkıda bulunan Antalya’daki yerleşik Ukraynalılara teşekkür plaketi veren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, “Antalya’da birlikte yaşamaktan mutluyuz. Hepimiz Antalyalıyız. Ukraynalıları tanımak amacıyla yaptığımız kültür günü etkinliğini gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Organizasyona katkıda bulunan Antalya’daki Ukrayna ailesine de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra Aspendos Salonu’nda gala gösterileri gerçekleştirildi. Farklı grupların Ukrayna kültürünü tanıtan dans gösterileri ilgiyle izlendi. Ukrayna’nın folklorik ve popüler parçalarını seslendiren gruplar, şarkılarıyla geceye renk kattı. Etkinliklere Antalya’da yaşayan Ukraynalılar yoğun ilgi gösterdi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]