Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Dinamo Kiev, Jaba’ya çabasından dolayı teşekkür etti

Dinamo Kiev takımı, maç esnasından rakip takımın kalecisinin diziyle çarptığı anda dili boğazına kaçan, Dinamo Kiev’in kaptanı Oleg Gusev’e ilk müdahaleyi yapan rakip takımın oyuncusu Jaba Kankava’ya teşekkür etti.

Dinamo Kiev’in resmi sitesinde takım adından yayınlanan mesajda; “Sevgili Jaba! Bu davranışından dolayı sana teşekkür ederiz!” denildi.

Mesajda, takım arkadaşlarının en ihtiyaç duyduğu andan yardıma geldiği için takım ve taraftarın minnettarlığı dile getirildi.

Ukrayna Birinci Futbol Ligi’nda 30 Mart’ta 23’üncü turunda Dinamo Kiev deplasmanda Dnipro (Dnipropetrovsk) ile karşılaşmıştı. Dnipro kalecisi Denis Boyko’nun hava topu müdahalesi sırasında Dinamo’nun kaptanı Oleg Gusev’in çenesine diziyle çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle Gusev’in dili boğazına kaçmıştı.

Dnipro oyuncusu Jaba Kankava, olay anından Gusev’in dilinin nefes borusuna kaçtığını fark ederek ilk müdahalede bulunmuş ve rakip takımın oyuncusunun hayatını kurtarmıştı.

Çarpışma neticesinde Gusev’in orta şiddette bir beyin travması geçirdiğini belirten kulüp doktoru Leonid Mıronov, yüzünde sıyrıklar oluşan ve dişleri kırılan oyuncuya 10 gün yatak istirahatı verildiğini oyuncunun durumuna göre tedavi süresinin belirleneceğini belirtmişti.

YUNUS ERDOĞDU | SİMFEROPOL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]