Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
SiyasetVideo

Zelenskiy, Poroşenko’ya meydan okudu: 24 saat verdi geri sayım başladı

Ukrayna'da cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur arifesinde kızıştı.

Ukrayna cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalan adaylardan Vladimir Zelenskiy, seçimlerdeki rakibi halihazırdaki Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’ya, başkent Kiev’deki Milli Olimpik Stattan meydan okuyarak seçim öncesi tartışma programına çıkmaya çağırdı.

Facebook sayfasında yayınlana video ile geri Zelenskiy ekibi de geri sayım başlattı.

Zelenskiy, Facebook’ta yayınladığı videoda; “Petro Poroşenko’ya sesleniyorum. Beni bir tartışmaya çağırıyorsunuz. Çekileceğimi, kaçacağımı, donacağımı, saklanacağımı mı zannediyorsunuz?” – Hayır. 2014’te değiliz. Meydan okumayı kabul ediyorum. Tüm adaylar tartışmayı canlı yayınlama hakkına sahiptir.Tüm gazeteciler de katılma hakkına sahiptir. Her adayın bir tıbbi muayeneden geçmesi ve insanlara ne alkolik ne de uyuşturucu bağımlısı olmadığını kanıtlaması gerekir. Ülkenin sağlıklı bir başkana ihtiyacı var … “ diye konuştu.

İlk turda halkın üçte birinin oyunu alan Zelenskiy, tartışmanın Poroşenko ile palyaço, Rusya’nın adamı, vatkalı bir ceket, budala, kukla değil cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy arasında geçeceğini söyledi.

Zelenskiy sözlerini: “Size 24 saat veriyorum . Düşün!” şeklinde bitirdi.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]