Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Soylu’nun ‘nefret’ çağrısına yanıt: #SezginTanrıkulunuSeviyoruz

İçişleri Bakanı Soylu’nun “Sezgin Tanrıkulu’ndan nefret ediyorum desinler” çağrısına Twitter’da açılan “#SezginTanrıkulunuSeviyoruz” hashtag’i ile yanıt verildi. Paylaşılan mesajlarda hedef gösterme kınanırken, Tanrıkulu’nun hak savunucusu olduğu vurgulandı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilmesine sosyal medyadan tepki yükseldi.

Soylu, CHP adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na “Sezgin Tanrıkulu’ndan nefret ediyorum desinler” çağrısında bulunmuştu.

Bu hedef göstermeye karşı Twitter’da “#SezginTanrıkulunuSeviyoruz” (https://twitter.com/hashtag/SezginTanrıkulunuSeviyoruz?src=hash) hashtag’i açıldı. CHP’li vekiller, avukatlar, siyasetçiler, gazeteciler, akademisyenler, sanatçılar ve aktivistler Tanrıkulu ile destek ve dayanışma mesajları paylaştı.

Eşi Tahir Elçi Diyarbakır’da öldürülen Türkan Elçi, “Omuzlarıma çöken ağırlığı taşıyanı, insanı seveni seviyorum. #SezginTanrıkulunuSeviyoruz” mesajını paylaştı. Bunun yanı sıra binlerce kişinin de Soylu’ya yanıtı “Sezgin Tanrıkulu’nu seviyoruz” oldu.

Tanrıkulu gelen destek üzerine teşekkür mesajı yayınladı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]