Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

Deniz Baykal 16 ay sonra Meclis’te yemin etti: İşte CHP, AKP, MHP, İYİ Parti ve HDP’nin yorumları….

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün 14.00'te Meclis'te milletvekili yemini etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Levent Gök başkanlığında Genel Kurul toplandı.

TBMM Başkanvekili Levent Gök, “Bugün özel bir gün. Türk siyasetinin duayeni, TBMM’nin geçici başkanlarından değerli devlet adamı, değerli büyüğüm Sayın Deniz Baykal’ı, bugün, uzun bir aradan sonra TBMM’de görmekten büyük bir mutluluk diliyorum. Aramız hoş geldiniz.” dedi.

24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP Antalya Milletvekili seçilen Baykal, sağlık sorunları nedeniyle 7 Temmuz 2018’de yapılan TBMM 27. Dönem Milletvekili Yemin Töreni’ne katılamamıştı.

Gök, Deniz Baykal’ı, milletvekili yemini etmek üzere kürsüye davet etti. Baykal, tekerlekli sandalyede, görevlilerin yardımıyla kürsüye geldi. Baykal, kürsüye gelirken milletvekillerini eliyle selamladı. Bu arada milletvekilleri Baykal’ı ayakta alkışladı. Kendisi için hazırlanan platform ile kürsüye çıkan Baykal, milletvekili yeminini kulağındaki ‘bluetooth’ kulaklığa oğlu tarafından okunan yemin metnini tekrarlayarak etti.

Yeminin ardından da Genel Kurulda bulunan milletvekilleri Baykal’ı yine alkışladı.

Baykal yemin töreni ardından Gök, sırayla CHP, AKP, MHP, İYİ Parti ve HDP gurup başkanvekillerine Deniz Baykal’ın yemin töreni münasebetiyle söz verdi.

Baykal konuşmasının ardından iktidar bahçesinde bekleyen özel minübüse bindirildi. Kılıçdaroğlu ve vekillerce Meclis’ten uğurlandı.

Levent Gök, “Sayın Baykal bugün hepimize büyük bir mücadele örneği göstermiştir. Kendisine sağlık ve esenlikler dilerim.” dedi.

Deniz Baykal’ın eşi Olcay Baykal, kızı Aslı Baykal, Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, bazı milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de yemini izledi.

Eşi Olcay Baykal ile bazı milletvekillerinin yemin sırasında duygulandığı görüldü.

BAHÇELİ DE İZLEDİ

Deniz Baykal’ın yeminini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izledi.

Tekerlekli sandalyesinde CHP sıralarının yanında oturan Baykal, Kılıçdaroğlu ile sohbet etti.

15 DAKİKA ÖNCE SALONA GELDİ

Baykal, toplantı açılışından yaklaşık 15 dakika önce salona geldi. Basının görüntü almasına izin verilmezken Baykal’ın prova yaptığı öğrenildi.

ANKARA’DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

16 Ekim 2017 tarihinde beyne giden damarlardan birinin tıkanması sonucu hastaneye götürülen Deniz Baykal, 51 gün yoğun bakımda kaldı. Daha sonra fizik tedavi için Almanya’ya giden Baykal, geçen 20 Mart’ta Türkiye’ye dönmüştü. Baykal geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir Ankara’da tedavi görüyordu.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]