Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk TIR şoförü kabine aldığı 23 yaşındaki Ukraynalı kadın tarafından vahşice öldürdü

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde ikamet eden TIR şoförü Fahrettin Altundağ, Ukrayna'da uyumak için mola verdiği TIR parkına birlikte geldiği kadın tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Ukrayna’nın, Hmelnitskiy Bölgesi’nin Dunayevetskiy bölgesinde, Türkiye vatandaşı TIR şoförü kabine davet ettiği 23 yaşındaki Ukraynalı kadın tarafından acımasız bir şekilde boğazı kesilerek öldürüldü.

Ukrayna ile Türkiye arasında taşımacılık yapan lojistik şirketinde TIR şoförü olarak çalışan 46 yaşındaki Fahrettin Altundağ’ın cesedi TIR parkında bulundu.

Altundağı’ın cesedinde boyun, baş ve karın bölgesine en az 20 bıçak darbesi tespit edildi. Altundağ’ın ağır yaralarına rağmen IVECO TIR’ın kabininden çıkmayı başardığı ancak parkın güvenlik görevlisine ulaşamadan yere düştüğü ve kan kaybından öldüğü anlaşıldı.

Hmelnitski polisi şüpheliyi ivedilikle tespit edip yakaladı. Kamenets-Podolski şehri sakini 23 yaşında sanık ilk ifadesinde, Türk şoförü tanıdığı kendisini TIR’ın kabinine davet ettiğini, aralarında bir çatışma çıktığını ve cinayetle sonuçlandığını söyledi. 23 yaşındaki kadın cinayet suçundan 15 yıla kadar ceza alabilecek.

Altundağ, 14 Şubat’ta sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta konumunu paylaşmıştı.

TIR’ın kanlar içinde kaldığı görüldü.

Muhabir: Konstantin Konevets – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Kim bu haberleri yapan? Türkiye vatandaşı ne ya? Siz nasıl bir kimlik algısı yapıyorsunuz?

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]