Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Kültür

Yalçın Menteş hayatını kaybetti

Yalçın Menteş’in hastalığı neydi?

Yalçın Menteş hayatını kaybetti. Tattlı Kaçıklar dizisinde Saffet rolü ile geniş kitleler tarafından tanınan fakat uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yalçın Menteş yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Yalçın Menteş kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yalçın Menteş’in hastalığı neydi?

YALÇIN MENTEŞ KİMDİR?

Yalçın Menteş (d. 1 Nisan 1960, İzmir), Türk tiyatro sanatçısı ve televizyon oyuncusu. Yalçın Menteş Production reklam ajansının kurucusudur. Tatlı Kaçıklar adlı diziyle televizyon ekranlarında parlamıştır. Yaşadığı kangren hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı diz üstünden kesilmiştir. Akciğer kanserinin yanında zatürre nedeniyle hayatını kaybetti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]