Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Sedat Peker önce “Silahlanın” sonra da “Kudurun lan” dedi

Peker daha önce de ‘Barış Bildirisi’ne imza atan akademisyenler ve gazeteci Fatih Altaylı’yı tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Kendisine ait internet sitesinde akademisyenleri hedef alan Peker, “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!!!” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye’de iktidar ortakları AKP ve MHP’ye verdiği destekle bilinen ve Ergenekon Terör Örgütü üyeliğinde “organize suç örgütü lideri” sıfatıyla daha önce ceza alan Sedat Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir açılışa gelen taraftarlarına Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı yaptı. Daha sonra açıklama yapan Peker “Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “ya beka ya bela” dediğini belirten Sedat Peker, bu nedenle bu seçimde ölümüne Cumhur İttifakı’nın destekleneceğini söyledi. “Biz bu vatanın delileriyiz, fedaileriyiz” diyen Peker, “Polisimiz, istihbaratımız askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını koruyacaklar” ifadelerini kullandı.

Silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu söyleyen Peker, “Bu sebeple imkânı olanlar ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar” dedi.

“KUDURUN ULAN KUDURUN”

Peker daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında “Konuşmam ile ilgili sayın savcılık makamına suç duyurusunda bulunanlar… Boşuna sevinmeyin! Ergenekon sürecinde haksız yere 10 yıl cezaevinde kaldığım için bir avukat kadar bilgiliyim… Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun..” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]