Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Noel’de Ukraynalıları 25 bin polis koruyacak

Ukrayna’da 6-8 Ocak 2011’de kutlanacak Noel Bayramı’nda kilisede ibadet edecek yaklaşık 7 milyon kişinin güvenliğini 25 bin polis sağlayacak.

Ukrayna İçişleri Bakanlığına bağlı, Kamu Güvenliği Departmanı Başkan Yardımcısı Vladimir Salimskiy yaptığı açıklamada polisin en önemli görevi, dini gerekçelerle dâhil huzuru bozacak her türlü saldırıyı önlemek olduğunu açıkladı.  

Ukrayna genelinde 14 bin kilisede Noel Bayramı ayini düzenleneceğini söyleyen Salimskiy, ibadet için kiliselere yaklaşık 7 milyon kişinin gelmesini beklediklerini ifade etti.

Kiliselerin kalabalık olacağı bölgelerin başında ise Ukrayna’nın batısındaki; Lviv, Ternopil, İvano-Fankov ve Hmelnitskiy bölgesi geliyor.

Öte yandan polis bayram öncesinde rahiplerle yönelik muhtemel saldırı, ihtilaf ve provokasyonları önlemek için de çalışmalar yapacak.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]