Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Cihan Haber Ajansı ekibine çirkin saldırı

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Mehmet Akif İlköğretim Okulu’nda meydana gelen olayları takip etmek üzere bölgeye giden Cihan Haber Ajansı ekibine, AK Partili oldukları iddia edilen bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy verme işleminin tamamlanmasına yakın, Akif İlköğretim Okulu’nda sahte oy kullanıldığı iddiaları üzerine bölgeye giden Cihan Haber Ajansı muhabiri Fatih Karakılıç ile araç sürücüsü İskender Kaya, bölgede bulunan AK Partili oldukları iddia edilen 20-30 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, Kaya’ya yumruk atarak elindeki kamera ve mikrofonu aldı. Karakılıç ve Kaya, daha sonra okulun yanındaki bir binaya sığındı.

Polis ekiplerinin olaya geç müdahale etmesi sebebiyle uzun süre sığındıkları binada kalan Karakılıç ve Kaya, Çevik Kuvvet’in olay yerine gelmesiyle dışarı çıkabildi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]