Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Siyaset

Hayrunnisa Gül’den suikast iddiası: Sanki zehirli gaz veriliyor, eşimi öldürmek isteyenler olabilir

Gül'ün eşi klima gazını zehir sandı…

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ‘suikast’ şüphesi iddiası gündeme geldi. Gazeteci-yazar Talat Atilla’nın gündeme getirdiği iddialarda, Hayrunnisa Gül’ün, eşinin hareketlerinden şüphelenerek son anda gösterdiği refleks ile Abdullah Gül’ün ölümden ucuz kurtulduğu yazıldı.

Aracındaki koku Gül’ü rahatsız ederken, konuya el atan eşi Hayrunnisa Gül’ün ‘Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir! Abdullah Bey böyle şeyleri pek umursamaz. Bu yüzden beyefendiye söylemeden arabaya iyice baktırın! Nedir bu koku?’ dediği ileri sürüldü.

Milliyet yazarı Talat Atilla, devletin tahsis ettiği aracı kullanan Abdullah Gül’ün aracın içindeki kokudan rahatsız olduğunu ve aracı dezenfekte ettirdiğini belirtirken, koku artarak devam edince bu kez egzozun değiştirildiğini yazdı.

Kokunun buna rağmen devam ettiğini belirten Atilla, olaya Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül’ün, “Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir! Abdullah Bey böyle şeyleri pek umursamaz. Bu yüzden beyefendiye söylemeden arabaya iyice baktırın! Nedir bu koku?” sözleriyle el koyduğunu dile getirdi.

Hayrunnisa Gül’ün müdahalesi sonrası aracın her zamanki serviste değil başka bir yerde tamir ettirildiğini ve klimanın bozuk olduğunun tespit edildiğini aktaran Atilla, “Bu arada Abdullah Gül’ün cebinden ödediği klimanın faturası, danışmanları tarafından geri ödenmesi için Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne gönderilir ama… ‘Anlaşmalı olmadığımız bir yerde yapılan tamirat ücretlerini ödememiz mümkün değil’ yanıtı verilir. Gül’ün makam aracındaki son durumu sorarsanız… Klimayı değiştirdikten sonra içeriye girdiği düşünülen zehirli gaz (!) tamamen yok oldu!” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]