Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İşte; “Okulları kapatın” denilen devletin cevabı!

Bir zavallının ülke ülke gezip, mefkûre muhacirleri hakkında iftiralar atması bütün dünya yakından izliyor ve tanığı oluyor.

Gittiği her yerde bin bir türlü iftira atıp bu okulları kapatın dediği devlet yetkililerin tutumunu merak ediyorduk. Acaba bu ülkeler, Türk oldukları halde Türk okullarını kapatma hezeyanına kapılmış karaktere, ne şekilde cevap veriyordu? Bunu kendi kanallarımızdan araştırdık ve bulduk.

Acınacak karakter gittiği ülkede; “Bunların okullarını kapatın!” deyince ev sahibi devlet yetkilisi onu birkaç kelimeyle geçiştirmiş. Daha sonra muhatap olduğu lider ilk fırsatta kendi güvenlik birimlerinin başındaki şahsa dönüp tarihe geçecek şu sözleri: “Şu küstahlığa bakar mısın; adam bizim ülkemizde bize hakaret ediyor!.. Herhalde bizi kör sağır ve aptal sanıyor. Halbuki biz senelerdir eğitim sevdalısı bu insanların nabızlarını tutuyor; kendi çocuklarımızı dahi onlara emanet ediyoruz. Şayet bir kötülüklerini görseydik, şimdiye kadar çoktan kapı dışarı ederdik!..” dedi.

Daha sonra söz konusu devletin lideri ilgili birimlere, Türk Okulları idarecilerine ulaştırılmak üzere şu mesajı gönderdi: “Ülkemde istediğiniz kadar kalabilir ve istediğinizi yapabilirsiniz!”

 

 

İşte ülkelerin bu; “Okulları kapatın.” girişimlerine verdiği cevap.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]